Kamer – de Veluwe

Kamerinformatie:

Kamer de Veluwe is een kamer op de begane grond met fantastisch uitzicht vanaf uw Boxspring (1.60×2.00). U heeft een eigen luxe badkamer voorzien van stoom-douchecabine, dubbele wastafel en ruim toilet. Een zitje, tv en koffie/thee hoekje maken het compleet. U heeft een eigen ingang. Een fles zuiver water met alle mineralen bewaart gebleven van Landgoed Rhederoord krijgt u als Welkomstkado!

Kamergrootte: 30 m² Doucheruimte: 7,5m²

Badkamerfaciliteiten: Stoom-Douche cabine met massagejets, Toilet, Dubbele Wastafel

Kamerfaciliteiten: Begane grond, Niet roken, Eigen entree, Terras op het terrein, TV, Zitje, Badjassen(bij massagearrangement), Gratis Wifi, toiletproducten, badhanddoeken en föhn. Prijs is incl. uitgebreid streekproducten ontbijt van onze lokale boeren in De Liemers en Achterhoek!

€ 89,- per kamer per nacht incl. ontbijt indien u reserveert via onze site of via bedandbreakfast.nl

Faciliteiten: Als gast kunt u gratis gebruik maken van de fitness ruimte, de infra-rood sauna en kunt u tegen zeer aantrekkelijk tarief een (duo)-massage boeken in onze massagesalon. Tevens kunt u in de ontbijtzaal gezellig van uw ontbijt genieten en in de loungeruimte relaxed lezen, een bordspel kiezen of genieten bij de open haard.