Extra faciliteiten

 

Samenwerking met de Liemerse Boerenbedrijven en hun Streekproducten:

In ons ontbijt bieden we veel streekprodukten aan van onze Liemerse Boerenbedrijven. We zijn als 1e B&B aangesloten bij LiemersTrots. Dit is een stichting ter bevordering van het Liemerse streekprodukt. Op hun site staan alle streekgenoten en Ambassadeurs en vindt u o.a veel informatie over de bedrijven, de Boerderijwinkels en mooie fiets- en wandelroutes. Een bezoekje zeker waard!

Om onze gasten ook thuis te laten genieten van de heerlijke produkten in ons streekontbijt, hebben we in de ontbijtzaal een vitrine staan met diverse streekprodukten. Indien de Boerderijwinkels geopend zijn kunt u ze bezoeken en een kijkje nemen op het boerenbedrijf. In hun eigen winkels kunt u dan ook van alles aanschaffen. Indien u bij ons bent en de Boerderijen zijn gesloten kunt u bij ons onderstaande produkten aanschaffen:

Sauna:

Tijdens je verblijf kan je voor maar € 5,- pp gebruik maken van een 2 persoon infraroodsauna. Een kort verblijf in de infraroodcabine ontspant je spieren en geeft je een relaxed gevoel. Je huid gaat zichzelf zuiveren van afvalstoffen en door te zweten kan je calorieën verbranden. Ook is de warmte die vrijkomt erg goed voor de gewrichten, wat mensen met reuma of de ziekte van Bechterew ten goede komt. De infraroodsauna verhoogt niet de temperatuur van de lucht, maar verwarmt in de eerste plaats je huid. In tegenstelling tot de Finse “klassieke” sauna heb je in de infraroodsauna dus niet dat beklemmende, verhitte gevoel.

U ontvangt bij het reserveren van de sauna een badjas. handdoek en er staat een flesje water klaar na afloop voor hetjuist afvoeren van de afvalstoffen die vrij komen na een sauna bezoek.

Massages in onze salon:

Zeer ontspannende Duo-massages van 50-of 90 minuten De Luxe voor onze gasten om bij te boeken tegen gereduceerde tarieven. Klik op de link voor meer informatie over de arrangementen en diverse massagevormen in onze salon PraktijkRelax4You:

https://dewaalhoeve.nl/?page_id=417

Ontbijtzaal:

In onze ontbijtzaal staat een vers gemaakt ontbijt met streekprodukten voor u klaar. In de Liemers hebben we prachtige boerderijen die hun eigen producten maken. Elke week doen wij een rondje langs deze boerderijen en halen voor u de mooiste en lekkerste producten op zodat u kunt genieten van de volle smaken die deze lokale producten hebben.

Speciaal voor onze gasten hebben we ons best gedaan om met een aantal Restaurants samen te werken en onze gasten hierdoor te verrassen met koffie of thee van het huis na afloop van het diner.

  • Grand Café Het Arsenaal (een prachtig oud klooster) in Doesburg . Alles vers bereid met gebruik van lokale producten. Dutch Cuisine dus veel groenten! Een aanrader, zeker ook vanwege de prachtige vegetarische gerechten.
  • De Stadstuin. Leuke binnentuin en een kaart met Flammkuchen, stoofpotje of taphap.
  • Eetlokaal in Zevenaar. Mooie oude stadsboerderij met historische binnentuin.
  • Thoen en Thans. Een pand uit 1742 en aan het klompenpad de Rijnstangen.

Lounge ruimte:

In onze Lounge ruimte kunt u heerlijk relaxen, Lezen, genieten bij de open haard of een bordspel kiezen.

Wellness:

Wist u dat de voorbereidingen zijn gestart voor de uitbreiding in het Wellness aanbod? Medio 2021 kunt u een arrangement bijboeken voor 2 tot 4 personen in onze Wellness met Finse opgiet-sauna, Jacuzzi, Turks Stoombad en luxe douches. Tevens fijne buitenloop naar privé zitjes in de zon.