Extra faciliteiten

Sauna:

Tijdens je verblijf kan je gratis gebruik maken van een 2 persoon infraroodsauna. Een kort verblijf in de infraroodcabine ontspant je spieren en geeft je een relaxed gevoel. Je huid gaat zichzelf zuiveren van afvalstoffen en door te zweten kan je calorieën verbranden. Ook is de warmte die vrijkomt erg goed voor de gewrichten, wat mensen met reuma of de ziekte van Bechterew ten goede komt. De infraroodsauna verhoogt niet de temperatuur van de lucht, maar verwarmt in de eerste plaats je huid. In tegenstelling tot de Finse “klassieke” sauna heb je in de infraroodsauna dus niet dat beklemmende, verhitte gevoel.

Sportzaal:

Ook is het gebruik van de sportzaal voor jou als gast gratis. In de sportzaal vind je onder andere;

  • Sportfiets
  • Stepper
  • Crosstrainer
  • Dumbbells
  • Krachtstation

Massages in onze salon:

Klik op de link voor meer informatie over de arrangementen en diverse massagevormen in onze salon PraktijkRelax4You:

https://dewaalhoeve.nl/?page_id=417

Ontbijtzaal:

In onze ontbijtzaal staat een vers gemaakt ontbijt met streekprodukten voor je klaar. Tevens is er een groot scherm waar we met b.v speciale Voetbalwedstriiden of Formule 1 wedstrijden een gezellige middag van kunnen maken.

Heeft u zelf voor de avond iets mee of laat u een maaltijd bezorgen dan kunt u dat in de ontbijtzaal nuttigen. Met het Grand Café Het Arsenaal (een prachtig oud klooster) in Doesburg hebben we leuke diner mogelijkheden speciaal voor gasten van De Waalhoeve. Informeer gerust hiernaar.

Lounge ruimte:

In onze Lounge ruimte kunt u heerlijk relaxen, Lezen, genieten bij de open haard of een bordspel kiezen.