Kamer – de Achterhoek

Kamerinformatie:

Kamer de Achterhoek is een kamer op de verdieping met eigen badkamer voorzien van douchecabine met massage-jets, dubbele wastafel en toilet. Een boxspring met topdekmatras en zitje/tv maken het compleet. U heeft een eigen ingang/uitgang. Koffie en thee faciliteiten zijn op de kamer aanwezig. Een fles zuiver water met alle mineralen bewaart gebleven van Landgoed Rhederoord krijgt u als Welkomstkado!

Kamergrootte: 25 m² Doucheruimte: 7,5m²

Badkamerfaciliteiten: Douchecabine met massagejets, Toilet, Dubbele Wastafel

Kamerfaciliteiten:  1st etage , Niet roken, Eigen entree, Terras op het terrein, TV, Zitje, Badjassen (bij massagearrangement), Gratis Wifi, toiletartikelen en föhn aanwezig. Prijs is incl. uitgebreid streekproducten ontbijt van onze lokale boeren in De Liemers en Achterhoek.

€ 89,- per kamer per nacht incl. ontbijt indien u reserveert via onze site of via bedandbreakfast.nl

Faciliteiten: Als gast kunt u gratis gebruik maken van de fitness ruimte, de infra-rood sauna en kunt u tegen zeer aantrekkelijk tarief een (duo)-massage boeken in onze massagesalon. Tevens kunt u in de ontbijtzaal gezellig van uw ontbijt genieten en in de loungeruimte relaxed lezen, een bordspel kiezen of genieten bij de open haard.