VAS Vasculair Autonoom Systeem en Gelaatsdiagnostiek

Gelaatsdiagnostiek:

Ieder gezicht heeft zijn eigen kenmerken. Alle levensloop ervaringen en ziektes worden via uw gezicht zichtbaar. De rimpels vertellen iets over uw mentaal-emotionele aspect. De chinezen noemen dit de voetafdruk van de ziel.

Het gezicht geeft een afspiegeling van zwakke of zieke organen die kunnen worden opgemerkt lang voordat testen uitwijzen wat er mis is met een bepaald orgaan. De artsen in china mochten vroeger de welgestelde dames niet met de handen aanraken en door deze methode konden ze toch zien wat de reden van hun klachten waren.

Graag geef ik u een consult om uw gezicht te lezen en zo samen een persoonlijk plan op te stellen met behandeling van de meridianen. Zo kunnen we werken op de Long-Dikke Darm-, Maag-Mild-, Hart-Dunne Darm-, Blaas-Nier- en Galblaas-Lever meridiaan.

VAS Vasculair Autonoom Systeem:

Door het activeren van prikkels middels aanraking op de oorschelp kunnen gevoelige punten waargenomen worden door verandering in de polsslag. Dit is een betrouwbare methode omdat het bewustzijn deze informatie niet kan filteren. Je kan natuurlijk zeggen wat je voelt en ervaart maar die kan dus beïnvloed zijn. Door deze vas-methode krijgt de therapeut altijd betrouwbare informatie door over hoe je je voelt.

Aan de veranderde polsslag is te meten waarom je je niet prettig voelt, welke organen daarbij een rol spelen of welke emotionele blokkades je dwars kunnen zitten. Met VAS kan je ook vaststellen welke gezondheidsproducten een bepaald effect hebben en wat je ervan kan verwachten. De aanpak met oor-acupunctuur en de gezondheidsproducten kunnen heel doelgericht worden ingezet.

Mocht u voor 1 van deze twee methodes een afspraak willen maken dan kunt u via onze contact pagina of mobiele telefoon contact met ons opnemen.