Kamer – de Achterhoek

Kamerinformatie:

Kamer de Achterhoek is een kamer op de verdieping met eigen luxe badkamer voorzien van douchecabine met massage-jets, dubbele wastafel en toilet. Een heerlijke boxspring met topdekmatras en zitje/tv maken het compleet. U heeft een eigen ingang/uitgang. Een Nespresso koffiemachine en diverse soorten Fairtrade Thee van Peeze zijn op de kamer aanwezig. Een fles zuiver bronwater van Landgoed Rhederoord krijgt u als Welkomstkado!

U kunt de extra faciliteiten zoals het geheel Prive Saunaplein of een ontspannende Duo-massage tegen gunstig gastentarief bijboeken.

Kamergrootte: 24 m²

Badkamerfaciliteiten: Douchecabine met massagejets, Toilet, Dubbele Wastafel

Kamerfaciliteiten:  1st etage , Niet roken, Eigen entree, Terras op het terrein, TV, Zitje, Badjassen en Slippers (bij een bijgeboekt arrangement), Gratis Wifi, natuurlijke Bodybars en föhn aanwezig. Prijs is incl. uitgebreid streekproducten ontbijt van onze lokale boeren in De Liemers en Achterhoek.

€ 99,- per kamer per nacht incl. ontbijt indien u reserveert via onze site of via bedandbreakfast.nl

Faciliteiten: Als gast kunt u een (Duo)-massage of Privé Wellness bijboeken in onze massagesalon of het 65m2 Wellnessplein. We hebben keuze uit 50 min Relax-en 90 min de luxe Massage. In onze schitterende Wellness komt u helemaal prive tot rust. klik hier voor meer informatie. Tevens kunt u een lokale Proeverijplank bestellen en in de ontbijtzaal gezellig van uw uitgebreide streekproducten ontbijt genieten, buiten van diverse zitjes gebruik maken of kies een heerlijk boek of bordspel in onze kast.