Kamer – de Achterhoek

Kamerinformatie:

Kamer de Achterhoek is een kamer op de verdieping met eigen badkamer voorzien van douchecabine met massage-jets, dubbele wastafel en toilet. Een boxspring met topdekmatras en zitje/tv maken het compleet. U heeft een eigen ingang/uitgang. Koffie en thee faciliteiten zijn op de kamer aanwezig. Een fles zuiver water met alle mineralen bewaart gebleven van Landgoed Rhederoord krijgt u als Welkomstkado!

Kamergrootte: 25 m² Doucheruimte: 7,5m²

Badkamerfaciliteiten: Douchecabine met massagejets, Toilet, Dubbele Wastafel

Kamerfaciliteiten:  1st etage , Niet roken, Eigen entree, Terras op het terrein, TV, Zitje, Badjassen (bij massagearrangement), Gratis Wifi, natuurlijke Bodybars en föhn aanwezig. Prijs is incl. uitgebreid streekproducten ontbijt van onze lokale boeren in De Liemers en Achterhoek.

€ 89,- per kamer per nacht incl. ontbijt indien u reserveert via onze site of via bedandbreakfast.nl

Faciliteiten: Als gast kunt u tegen zeer aantrekkelijk tarief een (duo)-massage bijboeken in onze massagesalon. We hebben keuze uit 50 min en 90 min de luxe. Tevens hebben we vanaf 12 Mei 2021 een schitterende Wellness om helemaal prive tot rust te komen. Deze kunt u bij uw verblijf tegen gunstig tarief bijboeken, klik hier voor meer informatie. Tevens kunt u in de ontbijtzaal gezellig van uw ontbijt genieten, buiten van diverse zitjes gebruik maken of kies een heerlijk boek of bordspel in onze kast.