Kamer Montferland

Kamerinformatie:
Kamer Montferland bestaat uit een slaapkamer en aparte zitkamer op de 1e etage met eigen luxe badkamer voorzien van Douchecabine met massagejets, Wastafel en ruim toilet. Een heerlijke boxspring (1.60×2.00) met topdekmatras en zitje/tv maken het compleet. U heeft een eigen opgang en veel ramen met schitterend landelijk uitzicht. Een Nespresso koffiemachine en diverse soorten Thee van Peeze zijn op de kamer aanwezig en een fles zuiver water met alle mineralen bewaart gebleven van Landgoed Rhederoord als welkomstkado!

Kamergrootte: 30 m²

Badkamerfaciliteiten: Douchecabine met massagejets, Toilet, Wastafel

Kamerfaciliteiten: 1e Etage, Niet roken, Eigen entree, TV, Zitje, Badjassen en Slippers (bij een bijgeboekt arrangement), gratis Wifi, eigen badkamer met natuurlijke Bodybars, badhanddoeken en föhn. Prijs is incl. uitgebreid streekproducten ontbijt van onze lokale boeren in De Liemers en Achterhoek!

€ 99,- per kamer per nacht incl. ontbijt indien u reserveert via onze site.

Faciliteiten: Als gast kunt u een (Duo)-massage bijboeken in onze massagesalon of 2 uur Prive Sauna in onze Wellness van 65m2. We hebben keuze uit 50 min. Relax en 90 min. De luxe Massage. In onze schitterende Wellness komt u helemaal prive tot rust klik hier voor meer informatie. Tevens kunt u een lokale proeverijplank bestellen en in de ontbijtzaal gezellig van uw uitgebreide streekproducten ontbijt genieten, buiten van diverse zitjes gebruik maken of kies een heerlijk boek of bordspel in onze kast.