Kamer Montferland

Kamerinformatie:
Kamer Montferland bestaat uit een slaapkamer en aparte zitkamer op de 1e etage met eigen badkamer voorzien van Luxe Douchecabine met massagejets, Wastafel en ruim toilet. Een boxspring (1.60×2.00) met topdekmatras en zitje/tv maken het compleet. U heeft een eigen opgang en veel ramen met schitterend landelijk uitzicht. Koffie en thee faciliteiten zijn op de kamer aanwezig en een fles zuiver water met alle mineralen bewaart gebleven van Landgoed Rhederoord als welkomstkado!

Kamergrootte: 24 m²

Badkamerfaciliteiten: Douchecabine met massagejets, Toilet, Wastafel

Kamerfaciliteiten: 1e Etage, Niet roken, Eigen entree, TV, Zitje, Badjassen (bij massagearrangement), gratis Wifi, eigen badkamer met natuurlijke Bodybars, badhanddoeken en föhn. Prijs is incl. uitgebreid streekproducten ontbijt van onze lokale boeren in De Liemers en Achterhoek!

€ 89,- per kamer per nacht incl. ontbijt indien u reserveert via onze site of via bedandbreakfast.nl

Faciliteiten: Als gast kunt u tegen zeer aantrekkelijk tarief een (duo)-massage bijboeken in onze massagesalon. We hebben keuze uit 50 min. Relax en 90 min. De luxe. Tevens hebben we vanaf 12 Mei 2021 een schitterende Wellness om helemaal prive tot rust te komen. Deze kunt u bij uw verblijf tegen gunstig tarief bijboeken, klik hier voor meer informatie. Tevens kunt u in de ontbijtzaal gezellig van uw ontbijt genieten, buiten van diverse zitjes gebruik maken of kies een heerlijk boek of bordspel in onze kast.