Kamer – de Liemers

Kamerinformatie:
Kamer De Liemers is een in Riviera Maison stijl ingerichte kamer op de begane grond met eigen luxe badkamer voorzien van ruime inloop-regendouche, dubbele wastafel en ruim toilet. Een elektrische boxspring (1.80×2.00) met topdekmatras en zitje/tv maken het compleet. U heeft een eigen opgang en een terras met schitterend landelijk uitzicht. Koffie en thee faciliteiten zijn op de kamer aanwezig en een fles zuiver water met alle mineralen bewaart gebleven van Landgoed Rhederoord als welkomstkado!

Kamergrootte: 24 m²

Badkamerfaciliteiten: Stort/regen Douche, Toilet, Dubbele Wastafel

Kamerfaciliteiten: Begane grond, Niet roken, Eigen entree, Terras, TV, Zitje, Badjassen (bij massagearrangement), gratis Wifi, eigen badkamer met natuurlijke bodybars, badhanddoeken en föhn. Prijs is incl. uitgebreid streekproducten ontbijt van onze lokale boeren in De Liemers en Achterhoek!

€ 99,- per kamer per nacht incl. ontbijt indien u reserveert via onze site of via bedandbreakfast.nl

Faciliteiten: Als gast kunt u tegen zeer aantrekkelijk tarief een (duo)-massage bijboeken in onze massagesalon. We hebben keuze uit 50 min Relax of 90 min De Luxe. Tevens hebben we een schitterende Prive Wellness van 65m2 om helemaal tot rust te komen. Deze kunt u bij uw verblijf tegen gunstig tarief bijboeken, klik hier voor meer informatie. Tevens kunt u in de ontbijtzaal gezellig van uw ontbijt genieten, buiten van diverse zitjes gebruik maken of kies een heerlijk boek of bordspel in onze kast.