Omgeving

B&B de Waalhoeve ligt in de streek De Liemers dichtbij ( 3km) de hanzestad Doesburg die in De Achterhoek ligt. Op fiets afstand (5,5 km) via het Pontje bij Lathum of over de Doesburgse brug komt u op de veluwe zoom. Voor Natuur en cultuurliefhebbers een heerlijke plek om te wandelen, fietsen en genieten. Met Liemerstrots hebben we een prachtige fietskaart ontwikkelt die u langs de mooie Boerderijen brengt met hun streekprodukten. Deze kunt u hier downloaden (en via de kaartlegenda aanvinken wat u wel en niet wilt zien) of kijk op de Liemerstrots website.

Sinds 2019 heeft Doesburg een Vispassage geopend,  op 2 km van onze locatie. Deze is bijzonder vanwege het hoogte verschil van wel 5 mtr. Deze passage zorgt ervoor dat de vissen ongehinderd kunnen doorzwemmen van de Gelderse Ijssel naar de oude Ijssel en tot ver in duitsland kunnen zwemmen. Dit is belangrijk voor hun paaigebied om zich te kunnen voortplanten. Een unieke inkijk kunt u bovengrond krijgen en ondergronds met de gids bewonderen.

Wist u dat we in Zevenaar ( 7 km) in voorjaar 2022 een prachtige luxe Fashion Outlet krijgen? Met maar liefst 17.600m2 luxe fashion shops en 364 dagen waarvan 52 zondagen per jaar geopend! Dus ook voor de liefhebbers van shoppen zijn wij een mooie overnachting locatie!

Voor uitjes in de streek de Liemers klik hier 

Voor uitjes in en om Doesburg Klik hier.

Voor de fiets routes in de regio Klik hier

Voor onze heerlijke streekprodukten Klik hier.