Wellness arrangementen

Heerlijk Relaxen in je eigen Privé Wellness!

Voor 2 tot maximaal 4 personen kunt u geheel privé genieten van onze Himalaya Zoutsteen Sauna helend voor luchtwegen en de huid, Heerlijke opwarmen in de Jacuzzi op het sfeervolle buitenterras, Lekker stomen in het Turks-stoombad en in de Full Spectrum Infrarood sauna voor maximale diepte werking voor spier- of gewrichtsklachten en luxe Douches met natuurlijke scrub en douche produkten. Tussen de faciliteiten door kunt u buiten even heerlijk relaxen op het privé terras in de zon met comfortabele ligstoelen en genieten van een heerlijke Lokale Proeverij-plank!

Boek hier direct uw 65m2 Privé Wellness of Duo-Massage Relax of de Luxe in onze Salon.

Privé 2 uur lang heerlijk sauna plezier incl. Badjassen en handdoeken in buikleen, slippers te behouden en natuurlijke douche-en scrub producten, in de Wellness onbeperkt bronwater €59,- pp. (min.2 pers. ) U kunt voor € 39.,- een uur extra bijboeken. Heb je een vriendinnen uitje dan kan je extra personen bijboeken met maar liefst ruim 30,- korting! Een extra persoon is dan 29,50 met een max van 2 extra personen.

Een lokale proeverijplank vol met Liemerse streekproducten incl. drankje is t.w.v 20,- pp los bij te boeken om heerlijk in de Wellness van te genieten, of tussen de Wellness en Duo-Massage in onze mooie Ontbijtzaal. (Bij mooi weer in de loungebank tussen de fruitbomen) Ook hebben we lekkere Buffelburgers van de Waterbuffelboerderij Arns.

Boeken van de Wellness en of de salon kan via deze link

Voor onze massage (Duo) arrangementen in onze Salon kunt u HIER meer informatie vinden.

Lees hieronder de voordelen van onze Wellness:

Wat doet de Zoutsteen Sauna voor je Gezondheid?

De zilte zeelucht heeft een positieve werking voor mensen met allergie of astma. De zilte zeelucht wordt gegenereerd door opstijgende waterdamp.

De waterdamp spoelt de kiezels uit en maakt zo de waardevolle mineralen en sporenelementen vrij. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde PH-waarde van de huid, helpt tegen onstekingen en geeft een gezonde en effectieve behandeling van de luchtwegen.

De sauna heeft een positief effect op je Lichaam en Geest. Er worden bij een saunagang van 20 minuten zo’n 300-500 calorieën verbrand. Door de opwarming van het lichaam openen de poriën zich en ga je zweten, Hierdoor worden alle giftige afvalstoffen uit het lichaam gezuiverd, krijg je een betere doorbloeding waardoor de huid van binnen én buiten wordt gereinigd.

Je weerstand zal verbeteren als je regelmatig naar de sauna gaat. Hierdoor krijg je een sterker immuunsysteem waardoor je beter bestand bent tegen virussen en andere ziektes.

Wat zijn de voordelen van onze Full Spectrum Infrarood Sauna?

Een infrarood sauna kan een zeer gunstig effect hebben op je gezondheid. Het heeft hetzelfde effect als de Zon, je ontvangt een weldaad aan warmte op de huid, krijgt veel positieve energie. Vooral de Spieren en Gewrichten krijgen veel verlichting bij pijn.

Speciaal voor Reumatische aandoeningen hebben onze Full Spectrum dieptestralers een dieper en therapeutisch bereik waardoor u van binnenuit verwarmd wordt en minder pijn ervaart. Ook bij Fibromyalgie werken onze Carbon stralers met korte en lange golf aan de zijwanden erg gunstig op de schouder- en nekpijnen. Tijdens dit proces worden schadelijke stoffen uit het lichaam verwijderd. Regelmatig van de Full Spectrum infrarood sauna gebruik maken heeft dus een gunstig effect op de reinigende werking. Door de combinatie van de verschillende infrarood stralers wordt de warmte beter opgenomen door het lichaam in vergelijking met de reguliere infraroodstralers.

Ook voor mensen met Psoriasis, eczeem, striae of acne is een behandeling met de Full Spectrum infrarood sauna van grote waarde. Een goede doorbloeding, betere stofwisseling, hoger immuunsysteem verbeterd de huid door een betere zuurstof toevoer. Door de Detox functie op onze stralers tot 70 graden ontgift het lichaam zich nog beter van afvalstoffen en verbeterd het de algemene gezondheid.

Onze Full Spectrum Infrarood sauna heeft zelfs stralers onder het liggedeelte lekkere brede ligbanken.

Turks stoombad

Een Turks stoombad behoort tot 1 van de eeuwenoude tradities van natuurlijke baden. De Turkse badcultuur vindt zijn oorsprong in badhuizen zo’n 800 jaar geleden. Hammam (arabisch voor opwarmen) is een oord om in stilte te genieten en alle zintuigen te laten werken. Een Turks stoombad heeft vanwege zijn heilzame werking aangetoont 1 van de beste methoden te zijn voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid. De interactie tussen stoom en warmte stimuleert het bloed en lymfe circulatie. Door de transpiratie komen de gifstoffen naar buiten en de huid hersteld met natuurlijke soepelheid en elasticiteit. Een koude douche vooraf en achteraf is hierbij een vereiste.

Jacuzzi

Genieten in de Jacuzzi is steeds populairder aan het worden. In ons drukke bestaan biedt de rust en ontspanning, het warme water en de bruisende massagejets een heerlijke Wellness ervaring. De Therapeutische werking van het warme water, zeker als het buiten koud is, zorgt voor veel gezondheidsvoordelen. Het geeft een stimulans aan je hart waardoor de bloedcirculatie verbetert, je spieren meer zuurstof en voedingstoffen aangevoerd krijgen waardoor een sneller herstel bij blessures en een verbetering van aanmaak nieuwe cellen. Het gunstige effect om de lymfe zorgt voor een reiniging van toxische stoffen. Voldoende water drinken en goed gehydrateerd blijven is daarom ook zeer belangrijk.

Ook Geestelijk is een Jacuzzi zeer belangrijk. Lichamelijk ontspant het maar mentaal wordt je scherper en alerter. Je bent beter in staat om je hoofd leeg te maken als je ontspant en dit maakt je stress bestendiger en je kan beter slapen.

Onze Jacuzzi heeft een veelzijdig waterzuiveringssysteem wat zorgt voor een uitzonderlijke waterkwaliteit en dat het extra energiezuinig is. Met de 26 Hydrotherapie Jets, speciale voetzolen jets zodat de spieren heerlijk ontspannen en Aqua rolling systeem is het heerlijk Relaxen. Speciale zittingen voor de onderrug massage of juist voor de spieren in de schouders. Onze Jacuzzi heeft een Hybrid Heating wat inhoudt dat het water met enorme kracht door een speciale koppeling stroomt en hierdoor wrijving onstaat wat gratis warmte opwekt. Wij hebben tussen de gebruiksuren in speciale ruimte gelaten waardoor het programeerbare BalBoa bedieningspaneel het water automatisch filtert. Door deze innovatieve systemen zijn we bewust bezig met het milieu en zijn we energiezuinig.

Wellness Dag

Op Wellness De Waalhoeve kan je een heerlijke Wellness dag of dagen beleven. Naast onze Wellness kan je ook in onze massage salon genieten van een (Duo) Relax 50 min. of (Duo) De luxe 90 min. massage om zo nog meer een dag voor jezelf in te plannen. Je kan een gezonde Lunch bestellen met onze Lokale Proeverijplank.

Wist je dat we ook aan retraites doen? Helemaal van Lichaam tot Geest aan jezelf werken eventueel in samenwerking met een coach om jouw specifieke probleem aan te pakken. Kijk hier voor meer info.

We werken veel samen met de prachtige Boerderijen in onze streek De Liemers. Hierdoor krijg je de mooiste en (h)eerlijkste producten op je streekplankje of lunch tijdens de Welness of mooie zuivere oliën en natuurlijke cremes tijdens de massage.

Je gaat herboren en totaal opgeladen weer naar huis! Rust, Ruimte en Relaxen is ons streven!