Massagesalon PraktijkRelax4You!

Mijn naam is Saskia de Waal en heb in 2013 mijn Oosterse massage diploma’s behaald via TMH, authorization by TMC school Chiang Mai Thailand. In mijn Salon geef ik diverse behandelingen gericht op je gezondheid. Je kan kiezen uit ontspannende meridiaan massages waarbij alle organen worden gestimuleerd en blokkades kunnen worden opgeheven. Ook Duo-massages kan je bij mij inplannen van 50 of 90 minuten. Een ontspannen uitje voor vriendinnen, moeder/dochter of gezellig samen met je man/vrouw. Kijk gelijk even naar onze privé Wellness voor een compleet dagje uit met Div. Sauna’s, Jacuzzi, stoombad en heerlijke lunch/borrel planken!

Bij het Dorn Instituut heb ik mijn opleiding voor DornTherapie en Breussmassge gevolgd.

Tevens ben ik gediplomeerd voetreflexmasseur via de Massageacademie in Nederland en via TMC Chiang Mai Thailand.

Wij geven ook Raindrop Techniek voor stress en Burn-out gerelateerde klachten en maken hierbij gebruik van 100% zuivere essentiële oliën. Lichaam en Geest worden hierdoor weer verbonden en u komt beter in Balans.

Via de Traditionele Chinese Geneeskunde kan ik via Gelaatsdiagnostiek of de VAS methode gerichte klachten in een persoonlijk plan behandelen. Meer hierover kunt u nalezen in onderstaande linkjes naar onze site. In de salon kunt u persoonlijk advies krijgen over voeding vanuit de Chinese Voedingsleer om in combinatie met de massages aan een optimale gezondheid te werken.

In 2020 ben ik gestart met de opleiding Iriscopie. Het oog vertelt ons veel! Welke erfelijke aanleg is er en welke verworven constitutie is er te zien. Hierdoor kan je preventief reageren met een massage op de betreffende meridianen en bijbehorende voedingsadviezen.

Graag tot ziens in mijn salon!