Duo massage en Arrangementen

Liever een massage boeken samen met uw vriend, vriendin of familielid?

Wij bieden ook mooie massage arrangementen aan. U kunt kiezen uit diverse oliën en pakkingen. Qua geuren kunt u kiezen uit Lavendel, Chocolate, Sweet Orange, Eucaliptus of  Argan & Rose Maroc. Wij werken op de Meridianen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde methode. Dit bevordert uw immuunsysteem en zelfherstellend vermogen. Onze crèmes zijn verrijkt met heilzame natuurlijke werkstoffen zoals shea butter, jojoba-olie en essentiële oliën.

90 minuten Duo-Massagearrangement de Luxe:

– Rug-, nek en schoudermassage met warme olie

– Ontspannende rug pakking, keuze uit diverse geuren

– Oosterse Gezichtsmassage

-Armen en Benen voor- en achterkant

– Voeten scrub en voetreflex massage

– Relax4You meditatie oefening

De behandeling duurt 90 minuten en is incl. alle materialen, kruidenthee/water en handdoeken. Duo behandeling 198,- voor 2 personen.

Op verzoek hebben we de Duo behandeling de luxe nu ook voor 1 persoon gemaakt zodat u ook alleen kunt genieten van deze heerlijke wellness massage voor €99,- pp

50 minuten Duo Relaxmassage arrangement:

– Rug-, nek en schoudermassage met warme olie

– Ontspannende rug pakking, keuze uit diverse geuren

De behandeling duurt 50 minuten en is incl. alle materialen, kruidenthee/water en handdoeken. Duo behandeling 98,- voor 2 personen. 

Wilt u alleen genieten dan kunt u deze behandeling inboeken voor 49- pp.

In combinatie met een overnachting in onze B&B hebben we speciale tarieven voor de massage-arrangementen, informeer hier gerust naar bij de reservering.

 Onze salon licht op ca. 2 km afstand van Hanzestad Doesburg waar u een heerlijke dag kunt ontspannen op o.a 1 van de gezellige terrasjes en I.c.m. een B&B overnachting op onze De Waalhoeve heeft u een compleet Relaxweekend!