Duo-massage en Wellness Arrangementen

Bent u ook zo toe aan een Relax moment? Maak een keuze uit onderstaande Arrangementen en reserveer direct in de online agenda en zie direct de beschikbaarheid van jouw Wellness dag of mail naar info@dewaalhoeve.nl o.v.v. je telefoonnummer en we nemen z.s.m. contact met je op!

  • 2 uur Privé Wellness op ons 65m2 Privé saunaplein € 59,- pp (min. 2 pers.) : Incl. Badjassen, Handdoeken, Slippers, Scrub/Douche producten. Liever 3 uur genieten? Boek dan voor maar €72,50 pp,

De Wellness is voorzien van Himalaya Zoutsteen Sauna, Heerlijk grote Jacuzzi, Stomen in het Turks stoombad,  Full spectrum Infrarood Sauna voor diepe ontspanning in de spieren en gewrichten. Vooraf of na afloop van de Wellness kunnen we een heerlijke Ontspanningsmassage in de salon inplannen, Een weldaad voor Lichaam en Geest! Of boekt u een heerlijke Lokale Proeverijplank vol met heerlijke streekproducten direct van de Liemerse boerderijen bij uw verblijf €39,- voor 2 pers.

  • Duo Relax Massage van 50 minuten voor 2 personen! € 89,- incl Handdoeken en zuivere Essentiële oliën.

– Samen 50 minuten genieten van een heerlijk ontspannende Rug-Nek_schouder Massage en een Lavendel Rugpakking. Extra lang relaxen? Boek dan een overnachting incl. Badjas en slippers.

  • Duo De Luxe Massage van 90 minuten voor 2 personen! € 145,– incl. Handdoeken en zuivere Essentiële oliën.

-Samen 90 minuten genieten van een De Luxe ontspanningsmassage voor Lichaam en Geest. Een rug-nek-schouder massage, lavendel rug-pakking, gezicht-massage, voetenscrub, voetreflexmassage, armen en benen worden meegenomen en een meditatiemoment. U voelt zich weer helemaal relaxed.

Tussen de arrangementen in kunt u genieten van een Lokale Proeverij-plank. Vol met Liemerse streekprodukten, vers van de lokale boerderijen! Voor 19,50 pp kunt u deze plank voor 2 personen bijboeken en genieten in onze ontbijtzaal, zomers onder de fruitbomen of lekker in de Wellness!

Wilt u iemand verrassen? Geef dan een Luxe Kadobox met 1 van onze arrangementen. De kadobox/bonnen zijn 1 jaar geldig, kijk hier voor meer info.

Voor reserveringen  in onze Salon en Wellness geldt dat ze minimaal 24 uur vooraf verzet worden anders zijn we genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.