Duo-massage en Wellness Arrangementen

Bent u ook zo toe aan een Relax moment? 

Heerlijk een Wellness arrangement boeken samen met uw vriend, vriendin of familielid?

Vanaf 5 Juni mogen de Wellness centra weer open! U kunt hieronder kiezen uit diverse Wellness arrangementen. Reserveer in de online agenda (vanaf najaar 2021) of mail / bel ons voor het maken van een afspraak. Bij de arrangementen kunt u ook een heerlijke lokale proeverijplank bestellen voor 2 personen incl. twee drankjes naar keuze. Deze plank reserveert u voor 20,- pp.

Wellness-plein 2 uur geheel privé én Duo-Massagearrangement Relax 50 minuten: € 94,-p.p. (min. 2 pers.) :

-Heerlijk Relax arrangement waar u een paar uur helemaal tot rust komt.

-De Wellness is voorzien van Zoutsteen Sauna, Jacuzzi, Turks stoombad, Infrarood Sauna met Full spectrum stralers voor diepe ontspanning in de spieren en gewrichten. 2 uur geheel privé voor 2 personen, U kunt dan vooraf of na afloop van de Wellness de Duo Relax Ontspanningsmassage in de salon inplannen. 50 minuten een rug-nek-schouder massage en een lavendel rug-pakking, U komt volledig tot rust!

Wellness-plein 2 uur geheel privé én Duo-Massagearrangement De Luxe 90 minuten: € 124,-p.p. (min. 2 pers.):

-Fantastisch arrangement waar u een middag of avond helemaal tot rust komt.

-De Wellness is voorzien van Zoutsteen Sauna, Jacuzzi, Turks stoombad, Infrarood Sauna met Full spectrum stralers voor diepe ontspanning in de spieren en gewrichten. 2 uur geheel privé voor 2 personen, U kunt dan vooraf of na afloop van de Wellness de Ontspanningsmassage De Luxe in de salon inplannen. 90 minuten een rug-nek-schouder massage, lavendel rug-pakking, gezicht-massage, voetenscrub, voetreflexmassage en een meditatiemoment. Een weldaad voor Lichaam en Geest!

Wellness-plein 2 uur geheel privé én overnachten in de Luxe B&B incl. Streekproducten ontbijt: € 104,- p.p. (min.2 pers) incl.toeristen belasting, Badjassen en slippers:

-Een we gaan er-op-uit arrangement.

-Onze 4 gastenkamers hebben alle een eigen luxe badkamer. In uw badjas kunt u binnendoor lopen naar de Wellness en genieten van totale rust! De Wellness is voorzien van Zoutsteen Sauna, Jacuzzi, Turks stoombad, Infrarood Sauna met Full spectrum stralers voor diepe ontspanning in de spieren en gewrichten. 2 uur geheel privé voor 2 personen. De volgende ochtend geniet u van heerlijke lokale produkten in uw uitgebreide ontbijt. Tot 11.00 uur kunt u uitchecken om geheel opgeladen weer naar huis terug te keren.

Onze B&B en Wellness De Waalhoeve ligt op ca. 3 km afstand van Hanzestad Doesburg waar u een heerlijke dag kunt ontspannen op o.a. één van de gezellige terrasjes en I.c.m. een B&B overnachting op onze De Waalhoeve heeft u een compleet Relaxweekend!

U kunt in de Wellness uw eigen slippers en Badjas gebruiken. Tegen een kleine vergoeding ook te huur en bij te boeken in de agenda Tool (najaar 2021). Handdoeken en onbeperkt Bronwater in de Wellness zijn inbegrepen.