Streekprodukten en onze faciliteiten:

 

Samenwerking met de Liemerse Boerenbedrijven en hun Streekproducten:

Op onze Lokale Proeverijplank en in ons ontbijt bieden we veel streekprodukten van onze Liemerse Boerenbedrijven. We zijn als 1e B&B aangesloten bij LiemersTrots. Dit is een stichting ter bevordering van het Liemerse streekprodukt. Op hun site staan alle streekgenoten en Ambassadeurs en vindt u o.a veel informatie over de bedrijven, de Boerderijwinkels en mooie fiets- en wandelroutes. Een bezoekje zeker waard!

Om onze gasten ook thuis te laten genieten van de heerlijke produkten in ons streekontbijt kunt u Indien de Boerderijwinkels geopend zijn ze bezoeken en een kijkje nemen op het boerenbedrijf. In hun eigen winkels kunt u dan ook van alles aanschaffen. 

                                               

Onze Faciliteiten:

Sauna:

Onze luxe 65m2 Prive Wellness 0f Duo-Massages kunt u bijboeken.. Kijk voor info op Arrangementen of op de Wellness pagina.

Duo-Massages in onze salon of 65m2 Privé Saunaplein:

         

Zeer ontspannende Duo-massages van 50 minuten Relax of 90 minuten De Luxe voor onze gasten om bij te boeken tegen gereduceerde tarieven. Klik op deze link voor meer informatie over de arrangementen en diverse massagevormen in onze salon PraktijkRelax4You.

 

Ontbijtzaal:

In onze ontbijtzaal staat een vers gemaakt ontbijt met streekprodukten voor u klaar. In de Liemers hebben we prachtige boerderijen die hun eigen producten maken. Elke week doen wij een rondje langs deze boerderijen en halen voor u de mooiste en lekkerste producten op zodat u kunt genieten van de volle smaken die deze lokale producten hebben.

Speciaal voor onze gasten hebben we ons best gedaan om met een aantal Restaurants samen te werken en onze gasten hierdoor te verrassen met koffie of thee van het huis na afloop van het diner.

  • Grand Café Het Arsenaal (een prachtig oud klooster) in Doesburg . Alles vers bereid met gebruik van lokale producten. Dutch Cuisine dus veel groenten! Een aanrader, zeker ook vanwege de prachtige vegetarische gerechten.
  • De Stadstuin. Leuke binnentuin en een kaart met Flammkuchen, stoofpotje of taphap.
  • Eetlokaal in Zevenaar. Mooie oude stadsboerderij met historische binnentuin.
  • Thoen en Thans. Een pand uit 1742 en aan het klompenpad de Rijnstangen.

Entree Wellness:

Receptie en Entree naar de Wellness voorzien van eigen Salon en Saunaplein.

Entree Wellness

Wellness:

Wist u dat de voorbereidingen zijn gestart voor de uitbreiding in het Wellness aanbod? Buiten onze vertrouwde Ontspanningsmassages kunt u een privé arrangement bijboeken voor 2 tot 4 personen in onze Wellness met Finse Zoutstenen sauna, Jacuzzi, Turks Stoombad, Full Spectrum infra-rood sauna en luxe douches. Tevens fijn privé buitenterras met ligstoelen in de zon. Kijk hier voor meer info