Welkom op B&B en Wellness De Waalhoeve

Welkom op onze site van B&B en Wellness De Waalhoeve, 3km van Hanzestad Doesburg en direct gelegen aan de 3-streken De Liemers, De Achterhoek of De Veluwe.

Wij staan garant voor Rust, Ruimte en Relaxen.

Rust vanwege de prachtige ligging op het 3-strekenpunt van de Liemers, Achterhoek en Veluwezoom.

Ruimte vanwege de diversiteit van cultuur en natuur landschappen.

Relaxen vanwege de 4 luxe kamers en faciliteiten die wij aanbieden in de Salon en de Wellness.

Hieronder staan de 4 luxe kamers omschreven incl.prijzen per overnachting, de Wellness die u kunt bijboeken en de zeer Relaxte (Duo) massages die u in onze Salon kunt reserveren.

Ons uitgebreid Streekproducten ontbijt van onze lokale Liemerse Boerderijen:

In de ochtend kunt u tussen 8.30-10.30 uur uw uitgebreide streekproducten ontbijt in de ontbijtzaal nuttigen. In overleg staat op het door u gekozen tijdstip uw ontbijt vers voor u klaar. Indien u thuis nog eens wilt genieten van deze heerlijke streekproducten verwijzen wij u graag door naar de lokale boerderijen, vaak open op woensdag, vrijdag of zaterdag. o.a. Harde kazen van De Kaastobbe, Buffelyoghurt van Waterbuffelboerderij Arns, zachte kazen: Witte van Köning- Petemoei, Allemansvriend en handgemaakte jam van melkveeboerderij De Köning en Hangop- Kefir van Hof zum Walde. De Boerderijen hebben diverse openingstijden die u op hun eigen site kunt nalezen.

Zoals u van ons gewend bent worden de kamers uitgebreid schoongemaakt met natuurlijke schoonmaakproducten, alles ter bevordering van uw gezondheid zoals wij dat ook in onze massagesalon en Wellness toepassen. 

Wat kunt u bij ons verwachten?

  • Startend met een uitgebreid streekproducten ontbijt van onze lokale boeren,  kunt u op weg naar de vele bezienswaardigheden in de omgeving . Voor onze locatie kunt u direct starten met de heerlijke fiets- of wandelroutes door de Liemers, de Achterhoek of de Veluwe. Uw eigen fiets (ook te huur) is in de ruime overdekte stalling reeds opgeladen. Wij zitten direct aan de start van het fietsenknooppunt en een prachtig klompenpad!
  • Bij terugkomst kunt u rustig lezen, kaarten of een bordspel pakken. Op ons erf hebben wij heerlijke zitjes zowel in de zon als schaduw. Onze net aangeplante fruitboomgaard moet nog even groeien maar relaxt zitten en genieten van de rust is zeker een optie. Onze lokale restaurants hebben uw steun hard nodig en daarom krijgt u bij een boeking voor uw diner, gratis koffie/thee aangeboden als speciale gast van B&B en Wellness De Waalhoeve. De restaurants bevinden zich in prachtig oude panden zoals een oud klooster ( Het Arsenaal in Doesburg) of een eeuwenoud historische kasteelboerderij ( Eet-lokaal landgoed Sevenaer).
  • Wilt u een extra Relax moment aan uw mini-vakantie toevoegen dan adviseren wij een ontspannende (Duo) massage bij te boeken in onze salon PraktijkRelax4You. De salon volgt de richtlijnen van het RIVM. Ook onze Wellness met Sauna, Jacuzzi, Turksstoombad en Infrarood sauna is bij te boeken.
  • Kijk voor meer info op de arrangementen pagina. Voor onze B&B gasten tegen voordelige tarieven bij te boeken.
Entree

 Onze 4 Luxe 2 persoons B&B kamers:

  • Allen hebben een eigen opgang, Nespresso koffiemachine, Thee van Peeze, Fles Veluws Bronwater, zitje en een eigen luxe badkamer voorzien van handdoeken en natuurlijke haar/body bars:
  • Op de begane grond kamer “De Veluwe” met prachtig uitzicht richting de Veluwe, heerlijke boxspring (1.60×2.00), een zitje met de koffie/thee faciliteiten, tv en eigen luxe badkamer met stoom-douchecabine, dubbele wastafel en toilet.  Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst. Een fles zuiver water met alle mineralen bewaart gebleven van landgoed Rhederoord krijgt u als welkomstkado! € 99,- als u boekt via onze site of via bedandbreakfast.nl

  • Op de begane grond kamer “De Liemers” waar u vanaf uw eigen terras heerlijk relaxt kunt bijkomen en uitzicht heeft op de Liemers, extra brede elektrische boxspring (1.80×2.00), zitje met de koffie/thee faciliteiten, tv en luxe eigen badkamer met inloop regendouche, dubbele wastafel en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst. Een fles zuiver water met alle mineralen bewaart gebleven van landgoed Rhederoord krijgt u als welkomstkado! € 99,- als u boekt via onze site of via bedandbreakfast.nl

  • Op de verdieping kamer “De Achterhoek” met zitje, Heerlijke Boxspring (1.60×2.00), koffie/thee hoekje, tv en een eigen luxe badkamer voorzien van: Douchecabine met massage jets, dubbele wasbak en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst. Een fles zuiver water met alle mineralen bewaart gebleven van landgoed Rhederoord krijgt u als welkomstkado! € 99,- als u boekt via onze site of via bedandbreakfast.nl

  • Op de verdieping kamer “Montferland” Slaapkamer met een heerlijke Boxspring (1.60×2.00),Een relaxkamer met zitje en de koffie/thee faciliteiten, tv en een eigen luxe badkamer voorzien van: Douchecabine met massage jets, inbouw wastafel en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst. Een fles zuiver water met alle mineralen bewaart gebleven van landgoed Rhederoord krijgt u als welkomstkado! € 99,- als u boekt via onze site of via bedandbreakfast.nl

Kijkt u gerust op onze site rond en wij zien uw boeking graag tegemoet. Hier kunt u een Wellness of Duo-Massage arrangement extra bijboeken.

Wij heten u van harte Welkom, 
Rob en Saskia