Beleef de Bronst en Reeën Tocht

Altijd al Edelherten willen spotten op de Veluwe?

Elk jaar organiseren wij, medio September, voor onze gasten en geinteresseerden, onder leiding van een ervaren gids, een fantastische excursie Beleef de Bronst op de Veluwe.

Afgelopen 30 September 2023 was het zover!

Wat een prachtige dag en wat hebben we veel gezien én gehoord! Het ontvangst op B&B en Wellness De Waalhoeve begon met een prachtige presentatie van onze Woudloper Rene waarna we onder het genot van een heerlijke Soep met Houtgestookt stokbrood vragen konden stellen. Met de hele groep richting de Veluwe waar we al lopend naar een bijzondere plek de Edelherten al konden horen Burlen. Enorm veel gezien. 1 Edelhert had wel 11 Hindes veroverd. Bij zonsondergang richting Restaurant Het Arsenaal 1309 gereden waar we een heerlijke wildstoof konden nuttigen en gezellig napraten onder het genot van een drankje. Kosten waren €35,- pp waar je een voortreffelijke middag en avond voor hebt gehad.

Wil je in 2024 ook mee? Geef je dan op via info@dewaalhoeve.nl en we zetten je op de lijst die als eerste de nieuwe data doorkrijgt.

Wil je in 2023 nog een mooie wildbelevenis? Boek dan een tafel bij www.hetarsenaal1309.nl want op 12 en 26 oktober komt de Woudloper Rene hier alles vertellen over de Reeën, Edelherten en zwijnen en maakt de Chef een bijpassend 4-gangen Wildmenu. Inloop tussen 18-18.30 uur onder begeleiding van lekkere amuses. kosten €59,- pp excl drankjes

Voor meer informatie, opname op de wachtlijst voor 2024 of het reserveren van dit prachtige weekend stuur een mail naar info@dewaalhoeve.nl of bel met 06-47990954

Processed with MOLDIV