Beleef de Bronst

Altijd al Edelherten willen spotten op de Veluwe?

Elk jaar organiseren wij voor onze gasten en geinteresseerden, onder leiding van een ervaren gids, een fantastische excursie Beleef de Bronst op de Veluwe. Nieuwe excursies zullen via onze Facebook pagina en website bekend worden gemaakt. Voor 2023 hebben wij nog overleg met onze Woudloper en eind dit jaar volgt er definitieve info op onze site. We hebben een wachtlijst gemaakt waar u ook op kunt staan en hopen dat we met iedereen in sept. 2023 opnieuw een mooie Bronstocht kunnen organiseren. Stuur uw informatie naar info@dewaalhoeve.nl en we nemen u mee in de mailingslijst.

Hoe ziet de excursie eruit?

Rond 16.00 uur verteld de gids op B&B en Wellness De Waalhoeve, onder het genot van de enigste echte kop Doesburgse mosterdsoep, over de Edelherten op de Veluwe. In september en oktober is het paartijd en breekt de Bronst aan. Met hun lokroep, ook wel Burlen genoemd, strijden ze om de vrouwtjes. Na deze presentatie vertrekken we gezamenlijk richting de Veluwe waar de gids de allermooiste plekjes weet te vinden om dit goed te kunnen aanschouwen. Ongeveer 20.00 uur zullen we Op B&B De Waalhoeve terugkeren waar we gezellig rond het vuur een heerlijke stoofpot gaan maken. Tijdens het diner kunnen er allerlei vragen gesteld worden en de dag nog eens doornemen. Combineer dit alles met een Luxe overnachting en ervaar een weekend vol mooie herinneringen.

Arrangement:

  • Excursie Beleef de Bronst incl. Gids, kop heerlijke soep, Stoofpotje na afloop.
  • Indien u er een extra relaxt weekend van wilt maken kunt u tegen een gunstig tarief ook onze Duo-massage of onze Prive Sauna van 65m2 bijboeken. Ook overnachting mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie, opname op de wachtlijst voor 2023 of het reserveren van dit prachtige weekend stuur een mail naar info@dewaalhoeve.nl of bel met 06-47990954