Ruessi Datton Yoga.

Ruessi Datton wordt in Thailand gebruikt in de ziekenhuizen en medische centra als medicijn voor spoedig herstel. Het zijn rustig uit te voeren oefeningen die voor elke leeftijd haalbaar zijn. In Bangkok zijn nog slechts 25 beelden te bewonderen die de Ruessi Datton uitbeelden. De overige 57 beelden zijn in de jaren 1895 gestolen en helaas vernietigd.

De Ruessi Datton oefeningen kunt u bij bepaalde klachten van mij meekrijgen als ondersteuning voor uw herstel tijdens de massage behandelingen. Hierdoor kunnen we samen werken aan een sneller herstel. Het verhoogt je immuunsysteem, geeft betere doorbloeding waardoor minder kans op spierspanning en pijnklachten, Sneller herstel bij ziekte’s of blessure’s, Geestelijke alertheid en betere concentratie, Verbetert je karakter en bevordert kracht en flexibiliteit.

In de toekomst zullen wij lessen gaan geven met een vrije inloop zodat iedereen de oefeningen eigen kan maken of op de lesdagen zelf de oefeningen kan toepassen. Voor een bedrag van € 5,- per les hoeft je je verder niet aan een abonnement vast te leggen en kan je aansluiten wanneer je zelf zou willen en kunnen. Iedere les zal er een deel van het lichaam behandelt worden zodat je na een aantal lessen alle oefeningen voorbij hebt zien komen. Door herhaling zal je de oefeningen eigen kunnen maken en jezelf helpen aan een betere gezondheid.

Mocht je voor die tijd hier meer over willen weten dan kan er tijdens een behandeling op maat gemaakte oefeningen aan je worden meegegeven zodat je zelf aan je eigen klachten thuis kan werken.

Oefeningen die aan de orde komen zijn o.a:

* Verlichten van spanningshoofdpijn en Duizeligheid

*Lichamelijke ongemakken

* Schouder- en nekklachten

* Knie- en Beenklachten

* Betere ademhaling

* Buikklachten/Opgeblazen gevoel

* Rugklachten

* Spierkramp

* Heup- en lage rugklachten