Beleef de Bronst

Altijd al Edelherten willen spotten op de Veluwe?

Elk jaar organiseren wij onder leiding van een ervaren gids een fantastische excursie Beleef de Bronst op de Veluwe. Nieuwe data voor 2020 zal via onze Facebook pagina en website bekend worden gemaakt.

Rond 16.00 uur verteld de gids op B&B en Wellness De Waalhoeve, onder het genot van een kop soep, over de Edelherten op de Veluwe. In september en oktober is het paartijd en breekt de Bronst aan. Met hun lokroep, ook wel Burlen genoemd, strijden ze om de vrouwtjes. Na deze presentatie vertrekken we gezamenlijk richting de Veluwe waar de gids de allermooiste plekjes weet te vinden om dit goed te kunnen aanschouwen. Ongeveer 20.00 uur zullen we Op B&B De Waalhoeve terugkeren waar we gezellig rond het vuur een heerlijke stoofpot gaan maken. Tijdens het diner kunnen er allerlei vragen gesteld worden en de dag nog eens doornemen. Combineer dit alles met een Luxe overnachting en ervaar een weekend vol mooie herinneringen.

  • Prijs voor de Excursie Beleef de Bronst, kop soep, Stoofpotje én incl. luxe overnachting met uitgebreid streekontbijt € 65,- pp (op basis van 2 personen)
  • max. aantal deelnemers 8 personen dus wees er snel bij want vol=vol
  • Extra overnachting incl. ontbijt om uw weekend compleet te maken € 42,50 pp
  • Losse deelname aan de Excursie Beleef de Bronst € 22,50 pp.
  • max aantal losse deelnemers 10 personen.

Voor meer informatie of het reseveren van dit prachtige weekend stuur een mail naar info@dewaalhoeve.nl of bel met 06-47990954