Beleef de Bronst

Altijd al Edelherten willen spotten op de Veluwe?

Elk jaar organiseren wij voor onze gasten, onder leiding van een ervaren gids, een fantastische excursie Beleef de Bronst op de Veluwe. Nieuwe excursies zullen via onze Facebook pagina en website bekend worden gemaakt. Vrijdag 4 sept 2020 hebben wij overleg met onze Woudloper gehad en besloten dat voor 2020 deze prachtige excursie helaas niet door kan gaan. We hebben een wachtlijst gemaakt en hopen dat we met iedereen in sept. 2021 een mooie Bronstocht kunnen organiseren.

Hoe ziet de excursie eruit?

Rond 16.00 uur verteld de gids op B&B en Wellness De Waalhoeve, onder het genot van een kop verse pompoensoep, over de Edelherten op de Veluwe. In september en oktober is het paartijd en breekt de Bronst aan. Met hun lokroep, ook wel Burlen genoemd, strijden ze om de vrouwtjes. Na deze presentatie vertrekken we gezamenlijk richting de Veluwe waar de gids de allermooiste plekjes weet te vinden om dit goed te kunnen aanschouwen. Ongeveer 20.00 uur zullen we Op B&B De Waalhoeve terugkeren waar we gezellig rond het vuur een heerlijke stoofpot gaan maken. Tijdens het diner kunnen er allerlei vragen gesteld worden en de dag nog eens doornemen. Combineer dit alles met een Luxe overnachting en ervaar een weekend vol mooie herinneringen.

Arrangement:

  • Excursie Beleef de Bronst incl. Gids, kop heerlijke soep, Stoofpotje na afloop én incl. luxe overnachting mét uitgebreid streekontbijt.
  • max. aantal deelnemers 8 personen dus wees er snel bij want vol=vol
  • Extra overnachting incl. ontbijt om uw weekend compleet te maken kunt u bijboeken.
  • Indien u een relaxt weekend ervan wilt maken kunt u tegen een gunstig tarief ook onze Duo-massage bijboeken op deze extra dag.

Voor meer informatie of het reserveren van dit prachtige weekend stuur een mail naar info@dewaalhoeve.nl of bel met 06-47990954