Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
29 berichten.
Joop Opgenoort Joop Opgenoort uit Bemmel heeft geschreven op 18 april 2019 om 09:03
Afgelopen vrijdag ( 12/13 april 2019) heerlijk gegeten bij Het Arsenaal 1309 in Doesburg. Van een duo-massage genoten, heerlijk geslapen en een perfect ontbijt genuttigd.
Ingrid Vollema Ingrid Vollema heeft geschreven op 10 april 2019 om 12:32
mooie, sfeervolle en deskundige lokatie, voor herhaling vatbaar.
Arnella Miedema Arnella Miedema uit Zwaag heeft geschreven op 13 februari 2019 om 19:00
Samen met mijn zus genoten van de Veluwe kamer. Door de ramen lijkt het net als of je in een schilderij zit waardoor we konden genieten van de zonsondergang en opkomst. Het ontbreekt je aan niets op de Waalhoeve! Gastvrijheid, sfeervolle kamer met luxe badkamer en heerlijk bed, lekkere streekproducten, infrarood sauna en een geweldige massage. Kortom een absolute aanrader als je wilt genieten van prachtige omgeving, waar je je innerlijke en uiterlijke kan laten verwennen.
Margaretha Buurman Margaretha Buurman uit Hillegom heeft geschreven op 9 januari 2019 om 13:32
Heerlijk geslapen en lekker ontbijt gekregen in dit B&B. Mooie omgeving om te fietsen. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en boden ons spontaan aan dat we onze racefietsen even mochten afspoelen onder de tuinslang voordat ze weer de auto ingingen!
Helga Boland Helga Boland heeft geschreven op 7 januari 2019 om 13:47
Fantastisch januari 2019 Positieve ervaringen Vanaf het moment dat we uit de auto stapten, één en al gastvrijheid. Een vriendelijke ontvangst, mooie warme kamer en badkamer. Ontspannende massage gehad. Goed geslapen en uitgebreid ontbeten. Compleet in de watten gelegd!
Astrid Astrid heeft geschreven op 17 december 2018 om 13:52
Dit is een prima B&B als je een paar dagen wilt bijkomen in een rustige omgeving. De B&B bevindt zich in een verbouwde boerderij, ziet er keurig uit en is voorzien van alle comfort. De ontvangst was heel vriendelijk en gastvrij. Het ontbijt was goed en voldoende. Ook is er veel aandacht voor duurzaamheid. De duo-massage die wij bijgeboekt hadden was een weldaad en werd professioneel gedaan. Perfect locatie voor bezoek aan Doesburg en de Hanzesteden in de omgeving of om te fietsen.
Renate Cheers Renate Cheers heeft geschreven op 4 november 2018 om 22:46
Een mooi luxe B&B met oog voor duurzaamheid bij lieve gastvrije nuchtere mensen. Wat wil je nog meer? Een massage? Dat kan ook!?
Paula Kapteyn Paula Kapteyn heeft geschreven op 4 november 2018 om 21:59
Deze combinatie van overnachting, een heerlijk ontbijt en een massage op 1 locatie is heel erg prettig. De kamer was goed en netjes.
Esther van Otterlo Esther van Otterlo heeft geschreven op 2 november 2018 om 22:02
Heerlijk genieten van de combinatie van rust en relaxen. Leuke B&B die er alles aan doen om het naar je zin te maken. Op de tijd wordt niet gelet!