Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
35 berichten.
Anne Tiedink Anne Tiedink heeft geschreven op 26 januari 2020 om 11:54
zeer fijn ontvangst. mooie landelijke locatie. zeker voor herhaling vatbaar.
Yvonne Voltman Yvonne Voltman heeft geschreven op 22 januari 2020 om 12:52
Ontspannen en gezellige sfeer en een heerlijke professionele massage. Het is zo goed bevallen dat we in maart terugkomen voor een nog uitgebreidere behandeling.
Ragna Van De Putte Ragna Van De Putte heeft geschreven op 21 januari 2020 om 10:16
heerlijke massage gehad, helemaal relaxt nu. Erg leuk ook dat je het samen met je partner (of iemand anders) kan doen. Zeker een aanrader.
Wessel en Dianne Breunissen Wessel en Dianne Breunissen uit Nieuwolda heeft geschreven op 10 januari 2020 om 08:39
Wat een hartelijke ontvangst. Hoewel de reden voor de overnachting iets minder was voor ons hebben we genoten van jullie mooie kamer. De heerlijke douche en het overheerlijke ontbijt. Bedankt.
Simon und Biggi Simon und Biggi uit Deutschland heeft geschreven op 26 juli 2019 om 14:14
Wir haben unsere Hochzeitsreise an diesem wunderschönen Ort verbracht. Saskia und Rob sind sehr freundliche und liebevolle Gastgeber. Dieses B&B ist sehr zu empfehlen. Wir kommen gerne wieder.
Dirk Dirk uit Belgie heeft geschreven op 22 april 2019 om 08:26
Tijdens dit warme Paasweekend blikken wij alvast nog eens terug op een kort maar heel geslaagd verblijf bij jullie deze week. Dank voor de goede zorgen en de tips. De kaasboerderij was inderdaad een aanrader, in de stad hebben we het boek over Doesburg kunnen kopen. Zo kunnen we nu nog nagenieten ! Nog veel succes bij de verdere uitbouw van jullie B&B ! We onthouden het zeker voor een volgende keer en gaan zeker het ook aan familie en vrienden aanraden. Doe zeker ook verder met de samenwerkingsverbanden met andere zelfstandigen te versterken ginds … ik ben bezig hetzelfde te doen in mijn professioneel activiteit domein ! Bij jullie vond ik zo een extra motivator. En als jullie eens naar Antwerpen of omgeving Lier komen (waar wij wonen, Lier is ook een klein gezellig historisch stadje overigens zoals Doesburg) , geef zeker een seintje vooraf ! Warme groeten uit België, Dirk en Lieve
Joop Opgenoort Joop Opgenoort uit Bemmel heeft geschreven op 18 april 2019 om 09:03
Afgelopen vrijdag ( 12/13 april 2019) heerlijk gegeten bij Het Arsenaal 1309 in Doesburg. Van een duo-massage genoten, heerlijk geslapen en een perfect ontbijt genuttigd.
Ingrid Vollema Ingrid Vollema heeft geschreven op 10 april 2019 om 12:32
mooie, sfeervolle en deskundige lokatie, voor herhaling vatbaar.
Arnella Miedema Arnella Miedema uit Zwaag heeft geschreven op 13 februari 2019 om 19:00
Samen met mijn zus genoten van de Veluwe kamer. Door de ramen lijkt het net als of je in een schilderij zit waardoor we konden genieten van de zonsondergang en opkomst. Het ontbreekt je aan niets op de Waalhoeve! Gastvrijheid, sfeervolle kamer met luxe badkamer en heerlijk bed, lekkere streekproducten, infrarood sauna en een geweldige massage. Kortom een absolute aanrader als je wilt genieten van prachtige omgeving, waar je je innerlijke en uiterlijke kan laten verwennen.
Margaretha Buurman Margaretha Buurman uit Hillegom heeft geschreven op 9 januari 2019 om 13:32
Heerlijk geslapen en lekker ontbijt gekregen in dit B&B. Mooie omgeving om te fietsen. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en boden ons spontaan aan dat we onze racefietsen even mochten afspoelen onder de tuinslang voordat ze weer de auto ingingen!
Helga Boland Helga Boland heeft geschreven op 7 januari 2019 om 13:47
Fantastisch januari 2019 Positieve ervaringen Vanaf het moment dat we uit de auto stapten, één en al gastvrijheid. Een vriendelijke ontvangst, mooie warme kamer en badkamer. Ontspannende massage gehad. Goed geslapen en uitgebreid ontbeten. Compleet in de watten gelegd!
Astrid Astrid heeft geschreven op 17 december 2018 om 13:52
Dit is een prima B&B als je een paar dagen wilt bijkomen in een rustige omgeving. De B&B bevindt zich in een verbouwde boerderij, ziet er keurig uit en is voorzien van alle comfort. De ontvangst was heel vriendelijk en gastvrij. Het ontbijt was goed en voldoende. Ook is er veel aandacht voor duurzaamheid. De duo-massage die wij bijgeboekt hadden was een weldaad en werd professioneel gedaan. Perfect locatie voor bezoek aan Doesburg en de Hanzesteden in de omgeving of om te fietsen.
Renate Cheers Renate Cheers heeft geschreven op 4 november 2018 om 22:46
Een mooi luxe B&B met oog voor duurzaamheid bij lieve gastvrije nuchtere mensen. Wat wil je nog meer? Een massage? Dat kan ook!?
Paula Kapteyn Paula Kapteyn heeft geschreven op 4 november 2018 om 21:59
Deze combinatie van overnachting, een heerlijk ontbijt en een massage op 1 locatie is heel erg prettig. De kamer was goed en netjes.
Esther van Otterlo Esther van Otterlo heeft geschreven op 2 november 2018 om 22:02
Heerlijk genieten van de combinatie van rust en relaxen. Leuke B&B die er alles aan doen om het naar je zin te maken. Op de tijd wordt niet gelet!