Aktie’s en Evenementen

Voorjaar en Najaar 2023

We gaan weer mooie Reeën tochten organiseren op vrijdag 30 Juni 2023!

Er wordt verzameld om 17.30 uur bij De Waalhoeve in het Zevenaarse dorp Angerlo waarbij u wordt ontvangen met een seizoen soep en hout gestookt stokbrood met diverse heerlijke streekproducten van Liemerse boerderijen. Met eigen vervoer vertrekken we naar een speciaal gebied waar De Woudloper je meeneemt in de wereld van de reeën en we kunnen kennismaken met deze prachtige dieren. Met meegebrachte voorwerpen zal er uitleg worden gegeven over het leefgebied van de reeën. Na de tocht kunt u rond 21 uur zelf huiswaarts keren. Kosten voor deze belevenis zijn 22,50 pp. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar dus meld u zsm aan.

We gaan in September maar liefst 2 Burl tochten organiseren!

Voor vrijdag 29 én zaterdag 30 September 2023 kunt u zich aanmelden voor de burl-tocht: dit jaar maar liefst 2 data waarop we de edelherten gaan bezichtigen! We verzamelen rond 16 uur en starten, onder uitleg en presentatie over de edelherten door de Woudloper, met een kop herfstsoep en hout gestookt stokbrood om daarna met eigen vervoer (of gezamenlijk) naar de Veluwe te rijden en na een wandeltocht op een schitterende locatie aan te komen waar we de edelherten gaan spotten. Terug op onze locatie zullen we genieten van een wild stoofpot boven knapperend vuur en een drankje om alle avonturen te bespreken,’ aldus De Waalhoeve.

zomer 2022

Gezond in Lichaam en Geest bij Wellness De Waalhoeve. In het blad van Gezond en Fit werd dit jaar aandacht geschonken aan een gezond lichaam. Wij mochten daar een stukje voor schrijven vanuit de Prive Wellness en Massagesalon!

12 Mei 2021 Opening Wellness

Maanden hebben we gebouwd aan de nieuwe Wellness! Met 900 meter vloerverwarming slangen en een oppervlakte van 60m2 hebben we een prachtige Wellness ruimte gemaakt waar u kunt genieten van de Zoutsteen Sauna, Jacuzzi, Full Spectrum Infrarood Sauna, Turksstoombad en luxe Douches. Op het privé buitenterras kunt u heerlijk relaxen in de ligstoelen. Op Woensdag 12 mei kunt u komen kijken hoe alles is geworden en vanaf het Hemelvaart weekend (donderdag 13 mei 2021) kunt u per blok van 2 of 3 uur de gehele ruimte privé boeken. Vanaf begin April zal de agenda op onze site open staan om alvast te reserveren. In combinatie met de B&B of een Relax massage heb je een echt moment voor jezelf en kan je heerlijk tot Rust komen. We heten u van harte Welkom.

Blij in de Wei 2.0 2019, 2020, 2021

Afgelopen 8 juni hebben we een Muzikaal evenement mogen verzorgen voor Angerlo en Omgeving. Ruim 180 enthousiaste bezoekers hebben mogen genieten van Move your Mind, BPM en DJ Sjefke. We zijn zeer verheugd dat we dit evenement met groot succes in 2020 weer mogen sponseren!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is blij-in-de-wei-2019.jpg

Blij in de Wei 2.0 2020

Vanwege het vreemde jaar die wij allen beleven in 2020 is ook het Blij in de Wei 2.0 evenement helaas komen te vervallen. We hopen dat we z.s.m goed nieuws hebben om dit evenement weer in te plannen.

Blij in de Wei 2.0 2021

Voor 2021 is het nog niet bekend of er een Blij in de Wei 2.0 georganiseerd kan worden. Zodra we meer informatie hebben dan komen we op deze pagina erop terug.

Beleef de Bronst! 2019 2020 2021 2022 2023

Prachtige excursie incl.gids zie voor meer informatie onze Beleef de Bronst pagina onder aktie’s en Evenementen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bronst.jpg